понедељак, 5. март 2018.

Essence I Love Extreme Crazy Volume maskara

U jednom od prethodnih postova imali ste priliku da procitate recenziju Essence Get Big Lashes vodootporne maskare, a u danasnjem postu prenecu vam utiske o I Love Extreme Crazy Volume maskari.

I Love Extreme je rekla bih najpopularnija Essence maskara. Godinama sam je izbegavala a ni sama ne znam zasto kada sam o njoj cula samo pohvale, te je sada i ona dosla na red za kupovinu. 
Za razliku od Get Big Lashes, ova maskara nije vodootporna. Pakovanje je funkcionalno i sadrzi 12ml proizvoda, cena je oko 350din. Cetkica je znatno manja nego kod GBL maskare i silikonska je. Formula je dobra, tako da cetkica kupi dovoljnu kolicinu proizvoda, odlicno nanosi maskaru, razdvaja trepavice, ne stvaraju se grudvice...
Relativno brzo se susi nakon nanosenja.
Tokom nosenja se ne razmazuje i ne kruni. Moze se nanositi u vise slojeva, s tim da je bolje sacekati da se prethodni osusi pre dodavanja novog. Vrlo je lagana za nosenje, cak i u vise slojeva, postojana je, a skida se vrlo lako micelarnom vodom. Imam je oko dva meseca i formula joj se nije promenila, sto je kod mene plus jer i ako vecina zena voli i smatra da je maskara bolja kada se malo prosusi, ja ipak volim 'svezu'.


Da li zaista daje volumen? U mom slucaju da, cak i duzinu izvlaci fantasticno, s tim da uvek naglasim da nemam problematicne trepavice. 


Moram reci da sam se zaista odusevila i da je ovo s pravom najpopularnija Essence maskara, odnos cena-kvalitet je vise nego odlican i rado cu je ponovo kupiti.

Da li ste je probale? 😊

Нема коментара:

Постави коментар