недеља, 11. фебруар 2018.

Avon Silky Hair Serum

U danasnjem postu nastavljam sa recenzijom Avon proizvoda. Ovog puta predstavljam vam jedan od favorita kada je rec o proizvodima za negu kose iz Avona.

Verujem da vecina zena slabo posvecuje paznju kosi. Da joj pruze malo nege zene se uglavnom sete kada je vec kasno, kada je sisanje neophodno ne bi li se ostatak kose spasao i izgledao pristojno. Uglavnom nam je svima izgovor novac, medjutim, nega ne mora biti skupa da bi bila dobra, a i redovna nega stedi novac. Setite se samo situacije kada vam je kosa bila poput metle, suva, krajevi ispucali... pa ste u panici kupovale sve sto obecava oporavak kose, isle svakog meseca kod frizera... Redovnom negom sve to mozete izbeci i uvek imati lepu kosu. Da budem iskrena, dugo godina sam i sama slabo brinula o kosi, onda se nervirala kada dobar deo duzine moram da osisam jer je poput metle, patila jer ne mogu postici zeljenu duzinu... 
Ali sam se dozvala pameti i moram reci da je sada situacija mnogoooo bolja pre svega sto se tice kvaliteta kose, a za duzinu polako( mada mi je i trenutno duga kosa, ali zelim duzu), jer dzabe kosa do struka ako je losa. Moram naglasiti da nemam gomilu skupih proizvoda, vec su to cenovno proizvodi koje gotovo svaka zena lako moze obezbediti.



Obozavam ulja za kosu, bilo da su silikonska bilo da su prirodnijeg sastava. Ona kosi daju onaj izgled 'tek izasla iz salona'. Avon Silky Hair Serum je upravo takav. Rec je o silikonskom ulju, u sastavu ima i nesto prirodnog ulja. Serum je vrlo redak, te se vrlo lako rasporedjuje po kosi, prijatnog je mirisa, i taj miris se neko vreme zadrzi u kosi. Ne masti i ne otezava kosu. Izuzetno lepo omeksa i zagladi krajeve, kosa se lepo slozi. Ne masti i ne otezava kosu. Obzirom da je rec o silikonskom ulju, ono pruza i zastitu. Mozete ga nanositi na peskirom prosusenu kosu ili na vec suvu. Meni je nekako draza prva varijanta. Kolicina koju cete koristiti je individualna, te zavisi od tipa i stanja vase kose. Pakovanje sadrzi 30ml proizvoda, cena 349din.
Avon u ponudi ima jos dva slicna ulja/seruma, tako da mozete ocekivati i postove o njima.



Da li ste probale Avon proizvode za negu kose, sta preporucujete? 

Hvala na citanju. 

1 коментар:

  1. Diivan post!
    Ako mozes ostavi komentar na novom postu o izletu u Split --> http://howaboutjourney.blogspot.hr/2018/02/split-novalja.html

    ОдговориИзбриши