уторак, 1. октобар 2019.

Max Factor Dark Magic maskara


Zdravo svima, vreme je za novi makeup post.
O maskarama nisam dugo pisala, kako se u poslednje vreme slabije šminkam, nisam ih dugo ni kupovala.

I ako Max Factor volim i rado kupujem njihove proizvode, dugo sam se razmisljala da li da napisem tekst o ovoj maskari.


Maskara dolazi u glomaznom, kvalitetnom i lepo uradjenom pakovanju. Pakovanje je delimicno gumirano, tako da lepo i sigirno lezi u ruci.
Maskara sadrzi 10ml, rok upotrebe je 6 meseci od otvaranja. Maskaru sam dobila na poklon uz novine, tako da tacnu cenu ne znam.



Cetkica maskare je silikonska, dlakice su redje i krace. I ako ne volim ovakav tip cetkica, sa ovom sam se sasvim pristojno snasla, lepo rasceslja trepavice i laka je za rukovanje.
Medjutim, cetkica ne zahvata dovoljnu kolicinu proizvoda, jedva i da zahvati nesto. Sama formula maskare je dobra, lepo se nanosi, ne stavara grudvice i ne mrvi se, ne slepljuje trepavice i prijatna je za nosenje.
Velika mana maskare je cinjenica da nije dovoljno crna, neprimetna je na trepavicama, cak i za najobicniju dnevnu varijantu, cak i za moje trepavice koje nisu problematicne (imaju duzinu, solidnu gustinu, uvijene su pristojno).
Maskara se nakon nanosenja susi sporo, te je potrebna paznja, kako se ne bi preslikala/razmazala. Vrlo lako se skida. 





Da li bih i sama kupila ovu maskaru? Ne. Cak i uz moje sasvim dobre trepavice, maskara ne daje nikakav efekat, neprimetna je, a znajući cene ovog brenda, odnos cene i kvaliteta je los. Za visestruko manje novca mozete kupiti daleko bolju maskaru (Golden Rose i Essence imaju odlične maskare).

Da li ste probale Max Factor maskare, kako su vam se pokazale?
Hvala na čitanju. 

Нема коментара:

Постави коментар