понедељак, 28. октобар 2019.

Elizavecca proizvodi za negu lica

Ponovo je na redu post o Elizavecca proizvodima. I ovog puta u paketu su se nasli iskljucivo proizvodi za negu lica.
100% Hyaluronic Acid losion za lice je bio proizvod kojem sam se najvise obradovala jer mi se njihova Hyaluronic Acid Memory Cream iz prošlog paketa izuzetno dopala.
Proizvod dolazi u masivnoj staklenoj bočici od 150ml. Losion je redji, slican je Hada Labo super hidratoru (malo gusci od njega), bez obzira na to lako se dozira i nanosi. Koža momentalno upija proizvod, ne ostavlja nikakav trag na licu osim trenutne hidratacije, kao da ste lice uronili u vodu. Koza je odmah spremna za sledeci korak nege. Cak i ako posle losiona nista ne nanesete, koza ce ostati hidrirana, jedra, meka i umirena (ako je recimo iritirana i isusena od vetra pa vas lice zateze, pece, svrbi...)

Proizvod je bez mirisa. Hidratacija koju pruza nije instant, vec je koza zaista u boljem stanju i nakon umivanja. Sjajan proizvod za negu lica tokom leta jer ne gusi kozu, ne ostavlja nikakav trag na licu a prija kozi. Kako sam pre koristila i Hada Labo super hidrator mogu da ih uporedim i pre bih se odlucila za ovaj Elizavecca losion, kozu hidriraju na slican nacin (zavisi koji sastojci vam vise prijaju) ali se mnogo lakse dozira i nanosi, a cena je slicna, cak je ovaj proizvod jeftiniji.





Sledece na redu su Hell-Pore Gold Hyaluronic Acid Eye Patch, maske za predeo oko ociju. 
Maske dolaze u plasticnoj kutijici uz koju dobijate spatulu za lakse vadjenje, ali koju je dobro koristiti pre svega iz higijenskih razloga.
Pakovanje sadrzi 60kom, sto je dovoljno za 30 koriscenja. 
Maske su odlicno oblikovane, meke i tanke tako da lepo nalezu na podocnjake. Providno-zlatne su, blagog mirisa i lepo natopljene tako da se ne slivaju. Odlicno hidriraju i prijaju, pogotovo ako ih na kratko pre koriscenja stavite u frizider. Nakon koriscenja predeo ispod ociju je osvezen, hidriran i blago zategnut. 
Moram da priznam da do sada nisam koristila ovakav tip maski jer mi je delovalo suvisno, ali kako su mi ove Elizavecca prijale, rado cu probati jos neke. 







Sheet maske su sada vec svima dobro poznate i postale su voljene od strane mnogih zena. Njihova prakticna i jednostavna upotreba ali i odmah vidljivi efekti ucinili da postanu stalna postavka i medju mojim proizvodima za negu lica. 



Collagen Deep Power Ringer masku sam vec imala priliku da probam i veoma mi se dopala, izuzezno prija kozi te mi je drago da se i ovog puta nasla u paketu (recenziju mozete procitati ovde). Maramica je vrlo tanka i lepo naleze na lice, odlicno je natopljena a deo negujuceg seruma ostaje i u kesici, tako da ga mozete iskoristiti za vrat, dekolte ili cak ruke. 



24K Gold Water Dual Snail maska je takodje odlicno oblikovana, tanka, lepo se prilagodjava licu, fantasticno je natopljena a kao i uvek kada je o ovim maskama rec, ostatke seruma mozete iskoristiti za negu vrata, dekoltea, ruku...
Maska je namenjena borbi protiv bora, sto ukljucuje hidrataciju, umanjenje vidljivosti pora, opste poboljsanje teksture koze... 
Osnova esencije kojom je natopljena maska jeste voda dobijena iz puzeve sluzi, ali bez obzira na to proizvod je cruelity free. 
Da bi se stvarni efekat smanjenja bora video potrebno je redovno koristiti masku, ali ono sto se moze primetiti nakon jedne upotrebe jeste dubinska hidratacija i umirenje koze. 
Pakovanje je vrlo elegantno i lepo, prosto odudara od silnog sarenisa kada su tipicna pakovanja njihovih proizvoda u pitanju. 



Da li bi i sama kupila ove proizvode? Da, jer prijaju mojoj kozi i zabavni su za koriscenje.

5 коментара: