четвртак, 10. октобар 2019.

Nuxe Florale ulje


Nuxe ulja su sada vec postala kultni proizvodi ovog brenda, nedavno je cuveno ulje dobilo novu mirisnu notu Florale u kojoj sam uzivala  celo leto.

Kako originalnu verziju nisam koristila, necu praviti poredjenje sa Florale (i ako bi trebalo da se razlikuju samo po mirisnoj noti) vec cu preneti moje utiske o prvom Nuxe proizvodu koji sam probala.


Nuxe Florale ulje dolazi u masivnoj, staklenoj bocici sa pumpicom, ulje se moze naci samo u pakovanju od 100ml, cena je 3135din u Liliju.
Pumpica funkcioniše savrseno, rasprši najfinije kapi.
Sastav ulja je bogat i vrlo prirodan, sadrzi 7 razlicitih vrsta ulja (prirodnog porekla), a njegov fenomenalni miris cine mirisne note grejpa, mosusa i magnolije.
Ulje je visenamensko te je kao takvo vrlo prakticno (necu reci i isplativo, jer i ako smstram da vredi, ipak je skupo), mozete ga koristiti za telo, kosu, lice...




Nuxe ulje sam koristila iskljucivo za telo i svega nekoliko puta ga probala na kosi.
Osecaj nakon nanosenja je divan, koza je meka, nahranjena, blistava, mirise predivno... Nema neprijatnog osecaja tezine jer koza ulje odmah upije, ne ostaje na kozi i odmah se mozete obuci bez straha da cete se ulepiti i umazati odecu, sto je najbitnije miris ulja se ne menja ne dobije onaj užegli miris nakon nekog vremena na kozi.
Koriscenje ulja na kosi je vrlo prakticno zbog pumpice sa rasprsivacem, kosa odmah upija proizvod, krajevi su zagladjeni, kosa je leprsava i mirise dugo. Ono sto je najbitnije jeste da kosa nije otezana, cak i ako vam malo ulja odluta blizu temena, necete biti slepljeni...
Nuxe ulje nisam probala na licu, jer mi ulja na licu slabo prijaju. 


Kako je ulje visenamensko, kao takvo pogodno je za putovanja jer moze biti sredstvo za negu tela/lica/kose ali i vrlo lep parfem.



Da li bih ulje ponovo kupila? Da. Za sledeću sezonu planiram da kupim ono zlatno, a do tada cu isprobati druge Nuxe proizvode za negu.
Da li ste koristile nesto od ovog brenda, sta preporucujete?

2 коментара: