недеља, 8. децембар 2019.

Essence noviteti - Crystal Power & Epic Sunset palete

Zdravo svima, praznici nam se blize i vreme je da pripremamo poklone za nama drage osobe, kako mi je nedavno stigao paket sa Essence novitetima koji su me odusevili, ovo je ujedno i moj predlog vama kako obradovati ljubiteljke sminke sjajnim proizvodima po pristupačnim cenama.

Kako se u paketu naslo dosta proizvoda, utiske cu preneti u dva posta, u danasnjem cu predstaviti palete koje su ujedno i zvezde paketa. A na slici mozete videti sta cu vam u sledecem postu jos recenzirati...


Crystal Power paleta je deo istoimene kolekcije koja je inspisana dragim kamenjem i kristalima, odnosno njihovom svetlucavoscu.


Paleta dolazi u kartonskom pakovanju koje je zaista iznenadjujuce dobro uradjeno, vrlo je izdrzljivo i funkcionalno, ali i veoma lepo, sadrzi 13,5gr rasporedjenih u 9 nijansi. Cena palete je 799din. Paleta ima veliko, odlično i prakticno ogledalo. 
Paleta sadrzi 8 svetlucavih nijansi i 1 mat. 
Nijanse imaju veoma lepe nazive. 
Svetlucave nijanse su dobre pigmentacije i odlicne kao dopuna nekim mat nijansama iz drugih paleta, odlicno se kombinuju i medjusobno i super su za ove praznicne dane, lepo svetlucaju ali su boje sasvim nosive cak i za dnevnu varijantu. Metalik efekat mozete postici fiksatorom ili nekom lepljivijom bazom. 
Mat nijansa je pravo iznenađenje, jedna jedina u paleti ali vredi za 10, pigmentacija je neverovatna! Sama nijansa je vrlo lepa i zgodna za jesenju sminku, odlicno istice zelene i plave oci. Predivne je teksture, svilenkasta na dodir. 
Nijanse se jako lepo nanose i blendaju. Truse se, ali im to oprastam jer su divne. 
Zaista super poklon za osobe koje vole da svetlucaju. 










Epic Sunset paleta dolazi takodje u kartonskom pakovanju, jednako kvalitetnom i funkcionalnom, sa velikim ogledalom. Dizajn je divan. Paleta sadrzi 16 nijansi razlicitih zavrsnica: nijanse prepune shimmera, mat prozete sitnim sljokicastim cesticama, potpuno mat...
Izbor nijansi je odlican i pruza mnogooo mogucnosti, kako za svedeniju sminku tako i za vecernju, nesto smelije lookove...
Nijanse su odlicne pigmentacije, minimalno se truse, lepo se nanose i blendaju...
Mat nijanse su izuzetno sitno mlevene, svilenkaste na dodir.
Ovo je definitivno paleta koja je nepogresiv izbor kada je rec o poklonu za ljubiteljku sminke, nijanse i finisi su raznovrsni, i sasvim je dobra za rad...
Zaista sam se iznenadila kada sam je prvi put uzela u ruke da je isprobam na delu, jer su Essence palete ranije bile kako-tako sto se tice pigmentacije, ali ove dve su zaista odlicne i rado cu nastaviti da ih koristim!


Kako vam se čine palete, koju biste pre odabrale? Da li ste mozda probale neku? 










Hvala na citanju

Нема коментара:

Постави коментар