уторак, 6. јун 2017.

Avon Mark Setting sprej

Kao sto sam na Instagramu i obecala, recenzija Mark setting spreja i ujedno poredjenje sa starom verzijom.

I ako sam kao i mnoge od vas mislila da je samo izmenjen naziv proizvoda, ispostavilo se da je i sastav nesto drugaciji.
Odmah cu reci da mi je nova verzija mnogo bolja.
Za razliku od stare verzije koja je bila puna alkohola, te je imala i izrazio jak miris alkohola, Mark verzija je nesto blaza i bez mirisa. Mark sprej vam nece isusivati lice usled ceste upotrebe, kao sto je to bio slucaj sa starim, takodje, Mark se moze koristiti i pre nanosenja pudera. 
Mark je sprej za setovanje a ne fiksator sminke, sta to znaci? Njegov zadatak nije da ucini da sminka stoji dugooo na licu, niti matira lice, ne, on ce vam ukloniti brasnjavi izgled lica ako ste malo preterale sa praskastim proizvodima, stopiti sminku... Prskanjem na cetkicu pre uzimanja senke/pigmenta olaksace njeno nanosenje ispreciti da se rasipa i dati joj intenzivniji izgled...
Po nanosenju nema neprijatnog zatezanja, susi se gotovo odmah.
Kao podlogu ga nisam probala, ali ono za sta ga najcesce koristim jeste kod nanosenja senke, kako bih dobila svetlucavi, metalik izgled. I ako deluje da zapravo i nema neku posebnu funkciju, da je jos jedan bespotreban proizvod za izvlacenje para, meni je vrli koristan i vrlo je povoljan, 299din za 125ml proizvoda. Odlican je za svalodnevnu upotrebu, fukcionise poput MAC fix+ spreja, s tim da je MAC znatno ucinkoviti kod recimo stapanja sminke, ali je isto tako i mnogooo skuplji. Pa eto predloga da probate ovaj ako niste u mogucnosti da odvojite vise novca.

Ovde mozete i videti sastave, levo novi desno stari:

Hvala na citanju...

3 коментара:

  1. Nisam imala prilike da probam ovaj Mark proizvod ali iz tvoje recenzije deluje vrlo zanimljivo.
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. vrlo je povoljan, tako da preporucujem da probas, dobar proizvod za malo para :)

      Избриши
  2. yaaas, i love avon <3
    http://magdelblog.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши