четвртак, 29. август 2019.

Alverde ruzina vodica


U danasnjem postu vracam se na proizvode za negu. Alverde ruzina vodica je vec duze vreme u mojoj kolekciji, ali nikako da odvojim vremena i napisem svoje utiske o njoj.

Alverde brend retko kupujem, i ako podržavam to sto teze ka tome da proizvodi budu sto prirodnijeg sastava, i sto ne rade testiranje na zivotinjama.



Ruzina voda dolazi u pinkastoj bocici sa rasprsivacem, cena proizvoda je oko 350din a pakovanje sadrzi 100ml.
Rasprsivac odlicno funkcionise a bocica je idealna i za nosenje u torbi i usputno osvezenje.
Alverde ruzinu vodu sam kupila kako bih je koristila kod pripreme lica za sminkanje, dopalo mi se sto je na pumpicu ali i sto ima neka negujuca svojstva. Ono sto mi se nije dopalo jeste miris i alkohol u sastavu, miris srecom brzo prodje, ali alkohol je ono sto ovaj proizvod kvari.
I ako bi ruzina vodica trebala da prija svakom tipu koze, cak i osetljivom, ova je ipak za izbegavanje ako imate suvu, osetljivu i iritiranu kozu. Izaziva peckanje, a nakon nanosenja ostavlja i blago lepljiv osecaj, verovatno zbog glicerina u sastavu.



Da li bih je kupila ponovo? Ne! Od ruzine vodice ocekujem instant hidrataciju, osvezenje i umirenje iritirane koze. I ako nakon nanosenja lice deluje glatko i hidrirano, ona ujedno alkoholom u sastavu i iritira osetljivu kozu. 


Da li koritite ruzinu vodu, koja je vasa preporuka? 
Hvala na citanju. 

2 коментара: