петак, 6. септембар 2019.

Catrice Cosmetics jesen/zima noviteti

Zdravo svima, konacno je na red dosla i dekorativa, posle serije postova o preparativi. Jesen nam se polako bliži i kozmeticki noviteti stizu na police. Danas vam predstavljam Catrice novitete za jesen/zimu.
Veoma mi je drago da sam imala priliku da probam ove proizvode, post o Catrice Skyscarpers In Dubai laku za nokte mozete procitati ovde, on je takođe novitet LE.


Najvise paznje mi je privukao Catrice Demi Matt ruž, pakovanje je cvrsto, funkcionalno, sadrzi 4g proizvoda, cena je 519din.

Oblik ruza je odlican, te se ruz bez muke moze vrlo precizno naneti. 

Pigmentacija je fantasticna, punu pokrivenost mozete dobiti sa jednim tankim slojem, nije potrebno ruz nadogradjivati. 

Formula je takodje odlicna, i ako je polu mat, ruz prosto klizi preko usana, vrlo je prijatan za nosenje, ne isusuje usne, jednostavno je vrlo lagan poput nekog balzama, ali je i postojan. 
Nijansa koju sam dobila je skroz moj fazon, ali i totalno ide iz jesenju tematiku, 090 Forbidden Mauve. Jasno vam je da sam odusevila, i rado cu dodati jos neku nijansu u svoju kolekciju. 







Rumenilo je proizvod koji je vas najvise zanimao (po odgovorima iz story ankete na Instagramu), Catrice Blush Box Glowing + Multicolour rumenilo  dolazi u cvrstom pakovanju od 5,5g. Cena rumenila je 519din. Nijansa koju sam probala je 020 It's Wine O'clock. 
Rumenilo je zanimljivo jer u jednom pakovanju imate tri dobro ukombinovane nijanse cijim mesanjem pri doziranju cetkom mozete dobiti jedinstvenu nijansu u zavisnosti od toga koje nijanse najvise hvatate, rumenilo sadrzi vrlo diskretan shimmer, te na taj nacin dodatno pruza svezinu i blistavost na licu. Odlicne je pigmentacije, ne trusu se, odlicno se blenda, postojano je. 





Catrice Glamourizer Lip Glow je vrlo neobican proizvod, nesto izmedju sjaj/toniranog balsama za usne/ruza. Pakovanje je vrlo glamurozno, prelepo, sadrzi 3,5g proizvoda. Nijansa 010 One Gold Fits All je divna ciklama, prepuna mikro zlatnih sljokica (ne osete se na usnama tokom nosenja), vrlo je hidrantan te je ugodan za nosenje. Predivno osvezi usne, pruza im puniji izgled. Odlican je za svakodnevnu sminku jer pruza svezinu licu, a nije napadan, jednostavan je za nanosenje, ne razliva se i nije lepljiv. 






I za kraj tu je Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume vodootporna maskara. Maskare ovog brenda nisam do sada koristila te me je obradovala prilika da probam jednu. Pakovanje je izuzetno lepo, funkcionalno, sadrzi 11ml proizvoda, cena je 639din. Cetkica je silikonska, manje velicine. Formula je vrlo kremasta, lepo se nanosi, ne stvara osecaj tezine tokom nosenja, ako nanosite vise slojeva ne slepljuje trepavice i ne pravi grudvice. Ne mrvi se. Trepavice su lepo podignute i rascesljane, crna boja je intenzivna. I ako nisam ljubitelj silikonskih cetkica, ova sasvim lepo funkcionise. Maskara se lako uklanja uz pomoc uljanog sredstava za skidanje sminke. 




Kako vam se cine noviteti? Da li ste nesto probale? 

4 коментара: