среда, 21. август 2019.

Elizavecca face care products


Zdravo svima, o Elizavecca proizvodima ste vec imale prilike da citate ranije, tada su proizvodi bili sarenoliki, ovog puta u paketu su isključivo proizvodi za negu lica.

I ako nisam zelela da maske za lice odmah iskoristim, igrom slučaja sam morala jer su ih na carini oštetili (isekli su ih skalpelom a zatim prelepili trakom da pokusaju da ih spasu...)
Pakovanja su kao i uvek preslatka, naročito kod crne maske, ali zbog ostecenja nisu bas fotogenicna.


Prva na redu je Power Ringer Deep Collagen Sheet maska. Sadrzi kolagen, namenjena je hidriranju, borbi protiv bora i povecanju elastičnosti koze. Potrebno je drzati je na licu 15-20min.
Platena maska koja je izuzetno tanka i lepo se oblikuje na licu, izuzetno je natopljena tako da preporucujem da je koristite u lezecem polozaju, jer prilicno curi. U pakovanju ostane jos seruma, tako da lepo mozete namazati vrat i dekolte.
Maska je prijatnog mirisa, lepo osvezi kozu i pruzi joj trenutnu hidrataciju.


Black Solution Bubble Serum Mask je nesto drugacija Sheet maska, cuvena crna bubble maska u formi maramice. Namenjena je dubinskom ciscenju lica. Dobro je natopljena, maramica je nesto deblja nego kod prethodne maske, potrebno je drzati je na licu 15-20min.
Ne pecka lice i ne izaziva crvenilo. Nakon nekoliko minuta maska krene da peni.
Nakon maske lice je glatko, a crvenilo smanjeno. 
Vrlo zanimljiv proizvod, kako po dizajnu, tako i za koriscenje. 
I za kraj bih napomenula da maramica ima zastitnu foliju, koja je isto crne boje i lici na masku, pomislila sam da sa maskom nesto nijw u redu posto je bila ostecena, medjutim, na lepojkicaimama blogu procitah o cemu je rec. 




Elizavecca kreme za lice prvi put probam, i moram reci da sam odusevljena kako pakovanjem tako i samim proizvodima. 
Dolaze u preslatkim i vrlo funkcionalnim pakovanjima od cak 100ml. Imaju dupli poklopac a uz njih dobijate i plasticnu spatulu kako kremu nebiste dodirivali prstima i prenosili prljavstinu i bakterije, ali i za lakse doziranje. 



Prva koju sam probala je Moisture Hyaluronic Acid Memory Cream, sadrzi 50% hijaluronske kiseline. Ono sto je zanimljivo kod ove kreme je da se uvek vraca u svoj savrseni oblik kakva je bila pre nego sto ste odvadili proizvod. Gelaste je strukture, lagana je i prijatnog mirisa. Lepo se nanosi, potrebna je mala kolicina i koza je momentalno upija. Ne ostavlja nikakav trag na kozi, a narocito ne onaj lepljivi ili da se rola sa lica. Nakon nanosenja koza je glatka, hidrirana, ali i osetite da vam je koza nekako zategnutija. 
I ako leti ne volim osecaj tezine na licu koji mnogi proizvodi izazivaju, ovu kremu rado koristim uvece jer mi osvezi kozu. Nije mi izazvala bubuljice na licu. Odlicna je i kao podloga za sminkanje. 





I za kraj tu je jos jedan totalno neobican, zanimljiv  proizvod za koriscenje, Peptide 3D Fix Bubble krema za lice. Dolazi u identicnoj kutijici kao i prethodna krema, sadrzi dupli poklopac i spatulu za nanosenje, ima 100ml.
Ono sto je zanimljivo kod ove kreme jeste da kada je raporedite na licu krene da peni, te je nakon toga utrljate u kozu. Koza je brzo upija i ne ostavlja masni niti gelasti sloj na licu. Prijatna je nakon nanosenja, koza je meka i hidrirana. Ima blag, jedva primetan miris. 
Krema je namenjena borbi protiv bora, ali i hidrataciji. Sto se bora tice, nemam ih, tako da o tom delu ne mogu da pricam, ali da hidrira kozu, svakako. Nije mi izazvala bubuljice (u sastavu ima malo ulja), crvenilo niti bilo sta slicno... 





Da li volite K-beauty proizvode? Elizavecca proizvode mozete naruciti na amazon, ebay, ali se mogu naci i kod nas kod pojedinih online prodavaca, ponuda naravno nije tako bogata kao na pomenutim sajtovima a i cene su nesto vece.

2 коментара:

  1. Nisam isprobala ove proizvode, ali mi djeluju odlično i drago mi je da su ispunili tvoja očekivanja. Super post.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши