недеља, 17. фебруар 2019.

Makeup Revolution PRO Supreme beli ajlajner

Zdravo svima, vreme je za novu Makeup Revolution recenziju. Mislim da je sada vec svima postalo jasno da obozavam ovaj brend i nikad mi nije dosta njihovih proizvoda.


I ako sam imala priliku da procitam negativne utiske o ovom proizvodu, nisam se smirila dok se i sama nisam razocarala i bacila novac ;)


Makeup Revolution Pro beli ajlajner dolazi u negde klasicnom pakovanju za ovaj tip proizvoda, sadrzi 3ml a cena je 405din.
Proizvod je od radoznalih prstiju zasticen celofanom.


Sa ajlajnerom nikada nisam nesto preterano eksperimentisala(pored crnog koristila sam tamno braon i teget) ali Instagram i neke tehnike sminkanja u kojima je potreban i detalj u vidu belog ajlajnera su me naveli da rizikujem sa ovim, posto svakako za drugi beli ne znam (da je dostupan kod nas a nije papreno skup, jedino nyx mada o njemu nisam cula nista).


Sta je lose kod ovog ajlajnera? Manje-vise sve. Cetkica je izuzetno tvrda te je nemoguce nanositi proizvod, ostavlja linije i neravnomerno nanosi proizvod. Sama pigmentacija je dobra, ali je formula previse suva tako da ajlajner nakon susenja puca i mrvi se (ako ste nanosili deblji sloj kako bi izvukli ravnomernu boju). Cak i kada pokusate da ga nanesete drugom cetkom situacija je gotovo ista (pigmentacija/nanos je nesto bolji, ali i dalje popuca)...

U svakom slucaju jedno veliko razocarenje; da li ste probale/cule za neki dobar beli ajlajner?
Koje jos boje koristite pored crne klasike?

1 коментар: