недеља, 27. јануар 2019.

Hada Labo Super Hydrator losion za lice


U februarskom broju L&Z jedna od tema je i K-beauty, to me je podsetilo da nikada nisam napisala utiske o Hada Labo Super Hidratoru. 
Mozda je sada i pravo vreme posto ga koristim oko godinu dana.
Hada Labo je japanski brend, kod nas je dostupan nesto vise od godinu dana. Redovne cene proizvoda su nesto vise, ali kada su snizenja onda su cene nesto prihvatljivije.
Super Hidrator je proizvod koji je veoma isplativ, cak i kada nije snizenje, jer je bocica od 150ml a redovna cena 2000din. 


Pakovanje je predivno, vrlo funkcionalno i higijensko. Proizvod je vrlo redak, te je potrebno malo paznje pri doziranju. Lako se razmazuje i koza ga momentalno upija. Nema neki poseban miris. 


Nakon nanosenja pruza osecaj trenutne hidratacije.  Vrlo je lagan tako da prija i leti, mada nema zastitni faktor.
Nakon nanosenja koza je sveza, blistava i nekako punija, zategnutija (mada je to subjektivni i trenutni osecaj).


Losion je odlican i kao podloga za sminkanje.
Proizvod je na bazi hijaluronske kiseline, tako da je vrlo univerzalan; za osobe kojima je potrebna dubinska hidratacija do onih kojima je potrebno malo popunjavanje bora/zatezanje koze. Pogodan je za svaki tip koze, cak i za masnu, jer ne zapusava pore i ne stvara bubuljice.
Takodje, ovaj losion je odlica  izbor i za putovanja, jer ga mozete koristiti i kao dnevnu/nocnu negu.



Hada Labo Super Hydrator smatram zaista sjajnim proizvodom koji je vrlo univerzalan i pruza odlican efekat. Medjutim, ono sto me je pomalo razocaralo jeste cinjenica da kao i kod mnogih drugih proizvoda ni ovaj ne stize na nase trziste u svojoj originalnoj formulaciji, vec nekoj izmenjenoj...

Rado cu ponoviti kupovinu, ali probati i ostale Hada Labo proizvode.

Da li ste i vi u K-beauty fazi ili se ipak radije drzite standarnih proizvoda i rituala u nezi koze?

4 коментара: