недеља, 20. јануар 2019.

Garnier Macadamia Hair Food maska za kosu


Zdravo svima, vreme je za novi post, ponovo malo nege, ovog puta na redu je kosa.
Od kada su se pojavile Garnier Hair Food maske za kosu mamile su me svojim izgledom, ali i mirisom. I konacno je dosao red da probam jednu.


Hair Food maske dolaze u klasicnim kutijicama od 390ml, pakovanja su sarena i vrlo primamljiva, redovna cena proizvoda je oko 600din. Hair Food maske u nekoliko varijanti: banana, macadamia, papaya... Svaka od nih namenjena je drugom tipu kose, a sve sjajno mirisu.


Predvidjeno je da se proizvod koristi u tri koraka: kao regenerator, kao maska i kao nega bez ispiranja.
Lagane je formule te se lako raporedjuje po kosi, i kosa dosta dobro upija proizvod. Macadamia Hair Food maska ima jak miris koji se i nakon ispiranja zadrzava u kosi. Nakon ispiranja kosa je izuzetno meka, lako se rascesljava, nakon susenja kosa je leprsava i lepo se slozi. Ono sto mi se veoma dopada jeste cinjenica da nakon maske drugi proizvodi i nisu potrebni jer nakon feniranja kosa nije isusena vec ima lep i zdrav izgled a u isto vreme nije otezana.



Macadamia masku bije glas da je najkoncentrovanija te da samim tim pruza i najbolji efekat, kako ostale nisam probala ne mogu da tvrdim, ali ono sto je sigurno jeste da cu rado provati jos neku, mislim da ce to biti Banana Hair Food.
Na pakovanju je navedeno da maska sadrzi 98% prirodnih sastojaka. I ako je sam pocetak sastava negde isti kao i kod vecine ovakvih proizvoda, na kraju je maska je bogata uljima.



Da li ste probale neku Garnier Hair Food masku? Ako jeste napisite svoje utiske u komentaru :)

3 коментара:

  1. Koliko svi hvale ove maske morat cu isprobati jednu. Ne koristim inace maske jer mi se neda cekati u kadi da odstoji tako da bi mi super bila ova njega bez ispiranja

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ova maska ima super efekat i kao regenerator,u tom slucaju takodje ne moras dugo da cekas :)

      Избриши