среда, 22. август 2018.

Farmasi Make Up Time Locker Fiksator Sminke

Farmasi kozmetika je vec duze vreme prisutna na nasem trzistu, rec je o kataloskoj prodaji, mada nisu preterano popularni kod nas, i ako imaju veoma veliku i raznovrsnu ponudu. Nedavno sam na poklon dobila Farmasi Make Up Time Locker fiksator sminke, kako ga vec neko vreme koristim, vreme je za utiske.

Fixator ima negde karakteristican miris za ovakav tip proizvoda, alkoholni miris, koji nestaje u sekundi.
Brzo se susi na licu, nakon sto setuje sminku, nema zatezanja niti slicnog neprijatnog osecaja. Lepo stopi sminku i ucini da sminka nesto duze izgleda sveze. 
Zbog vece kolicine alkohola nije pogodan za osetljivu kozu, ali i mi sa normalnom kozom moramo voditi racuna da ne preterujemo sa koriscenjem jer nam moze isusiti kozu. Ostavlja prirodan/blago matiran finis. I ako se mnogi proizvodi ovog tipa mogu koristiti i kao prajmer, ja vam ovaj sprej u tu svrhu ne bih preporucila, zbog pomenutog alkohola i isusivanja koze...




Mozete ga koristiti i za praskastaste/shimmeraste senke, tako sto cete prsnuti na cetkicu pre nego sto uzmete senku. Time cete spreciti rasipanje senke, ali i intenzivirati njenu boju i sjaj.

Da li bih i sama kupila ovaj fixator? Da. Odnos cene i kvaliteta je i vise nego dobar, proizvod je zaista odlican, pruza lep efekat, a rasprsivac je pravo iznenadjenje (pozitivno). 


Da li koristite Farmasi kozmetiku?

Нема коментара:

Постави коментар