среда, 15. август 2018.

Bell Cosmetics

U danasnjem postu vam predstavljam za mene novi brend, Bell Cosmetics. Rec je brendu koji nudi sirok izbor dekorative koja je pogodna za osobe sa osetljivom kozom kao i za osobe sklone alergijama. Kod nas se uglavnom moze pronaci po manjim parfimerijama ili apotekama, a najveci izbor je kod Moya Drogerija  oni su inace i uvoznici i distributeri ovog brenda za nasu zemlju.

Kao sto ste videle, proizvodi su sarenoliki. Prvi na redu je prajmer za redukovanje crvenila, Bell Anti-redness primer.
Proizvod dolazi u staklenoj bocici sa pumpicom, pakovanje je od 30ml. Pumpica odlicno dozira proizvod a bocica je veoma izdrzljiva. Bez mirisa je. Nemojte da vas zelena boja proizvoda uplasi, po nanosenju ona nije vidljiva. Proizvod se odlicno razmazuje i dovoljna je mala kolicina. Ujednaci boju, ostavlja polu-mat izgled. Puder odlicno legne preko podloge. Osim sto redukuje crvenilo, podloga umanjuje i vidljivost suvih delova na licu. Podloga je pogodna za sve tipove koze. 


Sledeci na redu je Bell kremasti ruz u nijansi 03, prava letnja boja koralno-narandzasta. Ruz dolazi u elegantnom, funkcionalnom srebrnom pakovanju. Bez mirisa je. Ruz je izuzetno kremast, hidrantan ali u isto vreme i fantasticno pigmentovan, sto retko ide zajedno. Ruz zaista ispunjava sva obecanja navedena na kutijici. Prijatan je na usnama i ne razliva se tokom nosenja, ne istice suve delove na usnama.



Bell Creamy Rouge Glow Stick je multifunkcionalni proizvod. Izuzetno kremast, bez mirisa, odlicne pigmentacije...
Mozete ga koristiti kao ruz, kremasto rumenilo, senku, hajlajter za tamniju kozu...
Odlicno se blenda i ugodan je na kozi. Moj je nazalost bio ostecen u transportu, tako da nije bio za slikanje...
Pakovanje je izdrzljivo i funkcionalno, sadrzi 6.5g proizvoda.



Kako je iscrtavanje/popunjavanje obrva neizostavni deo moje svakodnevne makeup rutine, veoma sam se radovala sto cu isprobati Bell set za obrve. Set dolazi u cvrstom, funkcionalnom plasticnom pakovanju, sadrzi dve nijanse senke za obrve, vosak za fiksiranje, i dve mini cetkice. U pakovanju se nalazi ogledalce, tako da proizvod cini i prakticnim.
Senke su odlicne pigmentacije, lake za rad, izuzetno fino mlevene, mogu se i mesati tako da lako mozete kreirati idealnu nijansu. Vosak odlicno drzi obrve. 



Prvo iskustvo sa Bell kozmetikom je i vise nego pozitivno, odnos cene i kvaliteta je odlican, proizvodi funkcionalni, kvalitetni i lepog pakovanja/dizajna...



Da li ste probale neke Bell Cosmetics proizvode, sta biste preporucile?

Нема коментара:

Постави коментар