субота, 28. јул 2018.

Bioten Detox gel za umivanje

Prvi i mozda najvazniji korak u nezi lica jeste ciscenje. Volim gelove za umivanje jer su prakticni za upotrebu i temeljno ciste lice. Izbor umivalica je kod nas zaista odlican, kako cenovno tako i sto se tice tipova koze. Redovno se pojavljuju noviteti a medju njima je i ovaj Bioten Detox gel za pranje lica.

Veoma mi je drago sto Bioten prati trendove, a cene i dalje drzi pristupacnim.
Nova Detox kolekcija je na bazi uglja, obecava prirodne sastojke proizvoda i temeljno, a nezno ciscenje...da li temeljno i nezno mogu ici zajedno? Kada je o ovom proizvodu rec, da. Gel je zaista blag prema kozi, cak ni nakon suncanja ne izaziva iritaciju. Odlicno cisti kozu, otpusava pore. Nakon upotrebe koza je zaista blistava, meka, osvezena...prosto prodise. Zaista divan osecaj. Ne isusuje kozu.
Gel je odlicne gustine, lepo se razmazuje, pena koja se stvara kada ga utrljavate je minimalna ali to ne utice na kvalitet ciscenja, gel je crne boje i jedva primetnog mirisa. Pakovanje je funkcionalno i sadrzi 150ml proizvoda, cena je oko 350din.

Sledeca na redu za isprobavanje je Bioten Detox micelarna voda, tako da u nekom od narednih postova mozete citati o njoj.

Ovde mozete videti sastav i sta Bioten kaze o njemu:



Da li ste probale ovaj gel? Koji proizvod je vasa omiljena umivalica? 

Нема коментара:

Постави коментар