понедељак, 3. април 2017.

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser prajmer

Nastavljam sa pisanjem o dekorativi, u danasnjem postu prenecu vam utiske o prajmeru koji trenutno koristim i za koji se devojke cesto raspituju...


Ovaj prajmer je tipican silikonski, dolazi u prakticnoj tubici koja sadrzi 22ml proizvoda. Rec je o drogerijskom prajmeru i kao takav je lako dostupan i prihvatljive cene. 

Kada se odlucuju za silikonski prajemer, devojke to cine iz jednog jedinog razloga a to je savsen ten, blurovan Instagramski izgled. Zadatak konkretno ovog prajmera jeste da umanji vidljivost pora, generalno zagladi lice i ucini da se puder lepse nanese. 
Kako sam ga cesto vidjala, nisam odolela i kupila sam ga i ja. Pogotovo jer patim za savrsenim tenom Instagram lepotica, ko ne? Samim tim znaci da imam vrlo visoka ocekivanja kada je o prajmerima ovog tipa rec. 


Da li je ispunio ocekivanja i tvdnju sa pakovanja? Delimicno.
Da se razumemo, da cu biti Insta lepotica nisam ocekivala (potajno mozda da, realno ne), potrebna je izrazito mala kolicina za celo lice, pore minimalno prikriva isto tako i blago zagladi kozu, ono sto svakako jeste to je da se puder znatno lepse nanese, i celokupan utisak bude znatno bolji nego kod samostalnog nosenja pudera. U principu, ovo je prajmer koji bih odabrala 'za svaki dan', mada opet sa druge strane, trebate voditi racuna i pratiti stanje koze, jer ovakvi prajmeri znaju da zapuse pore i izazovu nered na licu. Mislim da bi odgovarao vecini devojka, osim onih sa veoma masnom kozom koje svakako trebaju da ga siroko zaobidju. Za ekstremno blurovani izgled ipak bih odabrala neki drugi. Bilo kako bilo, odnosom cene i kvaliteta sam relativno zadovoljna. Ne mogu reci da je ovo najbolji prajmer koji sam probala, ali definitvno preporucujem da probate, pogotovo ako ste ogranicenog budzeta ili ne koristite ovakve porizvode cesto i nemate previse nepravilnosti koje zelite da zagladi/prikrije.


Hvala na citanju. 

2 коментара: