среда, 25. јануар 2017.

Byphasse tonik za lice sa ruzinom vodicom

Danasnji post cu iskoristiti da nastavim Byphasse pricu...
Obzirom da sam bila prezadovoljna Byphasse micelarnom vodom, ciju recenziju mozete procitati ovde nije bilo razloga da ne probam i ostale proizvode ovog brenda.

I ovaj proizvod je upakovan u jednostavnu  cvrstu plasticnu bocu koja sadrzi 500ml proizvoda, da, da cak 500! Sto je za tonik sasvim neobicno. Ali obzirom na to da sam ga jako zavolela, to mu je plus. Cena je oko 400din, ja sam moj ulovila na nekoj super akciji tako da sam ga platila manje... Ali koliko je divan, slobodno zasluzuje i punu cenu. Rok upotrebe je 6 meseci nakon otvaranja, sto ce biti mozda malo teze potrositi posto je kolicina koju dobijate ogromna a potrebno je relatino malo proizvoda da ocistite celo lice...Ali ako budete uporne sa koriscenjem mozda i uspete.


Ruzinu vodicu nikada nisam probala, ali obzirom da je ista glavni sastojak ovog proizvoda, to je kao da sam probala nju, i prezadovoljna sam.
Tonik ne sadrzi alkohol, sto je veoma bitno, tako da nema isusivanja koze, te je samim tim pogodan i za osetljivu kozu. Plasio me miris ruze, medjutim, moram priznati da tonik divno i nezno mirise, a nakon nanosenja, miris se ne oseti na kozi. Nakon nanosenja koza je meka, blistava i dobro ociscena. Dok ga nanosite mozete osetiti kako prijatno hladi i osvezava lice, prosto vas razbudi, to je najlepsi osecaj ujutru...mada je osecaj jednako divan i uvece, da vas osvezi posle napornog dana ili teske sminke na licu... 
Prezadovoljna sam tonikom i onim sto cini licu i rado cu ga kupiti ponovo, a ako se i vama dopao, dostupan je u Dm-u i Liliju.
Sastav i dodatne informacije mozete videti u nastavku...



Hvala na citanju.

2 коментара: