понедељак, 17. јун 2019.

Caudalie grozdjana voda


Zdravo svima, i danas je tema nega lica, ali nesto drugacija.

Termalne vode i slicne proizvode u spreju mnogi smatraju beskorisnim u nezi lica, bacanjem novca, ali da li je bas tako? Zavisi od vasih ocekivanja i nacina na koji proizvod upotrebljavate.
Ako ocekujete da ce proizvod uciniti cudo, preporoditi vam lice preko noci, resiti vas akni i bubuljica, onda ovo nije proizvod za vas.



Caudalie groždjana voda je 100% organski proizvod. Ne sadrzi konzervanse i vestacke mirise. Namenjena je hidrataciji, osvezenju i umirenju koze. Moze se koristiti vise puta u toku dana. Dostupna je u pakovanju od 75ml i 200ml.
Pumpica odlicno funkcionise i rasprsuje najfinije kapi.


Moja glavna ideja kupovine Caudalie groždjane vode je bila priprema lica za sminkanje i osvezenje u toku leta (sto sam inace cinila termalnom vodom).



Kada bih je koristila kao pripremu za sminkanje nakon sto koza upije proizvod potpuno, naredni korak bi bio Caudalie Beauty Elixir (o njemu cu vam pisati u nekom narednom postu). Nakon ova dva koraka ten bi bio mnogooo lepsi, sama koza pre sminkanja bi imala svez, jedriji izgled, zdrav sjaj. Dok bi prajmer, puder i ostali proizvodi po nanosenju znatno bolje legli.

Kada bih je koristila kao osvezenje u toku dana ili korak u rutini nege lica zaista je prijala kozi, osvezavala je ali i lepo hidrirala (umesto tonika), lice bi nakon nje bilo meko i imalo zdrav sjaj, bez neprijatnog osecaja zatezanja. 


Kako je groždjana voda prirodan i blag proizvod pogodna je za apsolutno sve tipove koze, a kada je nabavite u malom pakovanju sjajna je u svakoj prilici kada zelite da osvezite lice i pruzite mu instant hidrataciju.


Da li bih je kupila ponovo? Da! A preporucujem je i vama u ovim vrelim danima. 



2 коментара: