среда, 1. мај 2019.

Bioten Detox micelarna voda

Zdravo svima, vreme je za novi post.
Kako se u poslednje vreme slabo sminkam, testiranje Bioten Detox micelarne vode se oduzilo.

U jednom od prethodnih postova ste imale priliku da procitate utiske o Bioten Detox gelu za umivanje, kako su utusci bili pozitivni, lako sam se odlucila da isprobam jos nesto iz ove linije.




Proizvodjac obecava temeljno ciscenje koze/uklanjanje sminke uz maksimalno prirodan sastav proizvoda pogodan i za najosetljiviju kozu sklonu alergijama (proizvod je bez parabena, parafina, vestackih boja; dermatoloski i oftamoloski testiran). Da li proizvod to sve pruza? 
Laksu sminku uklanja bez problema, ali za uklanjanje jace sminke potrebno je vise truda, sto je za mene negde ipak i bilo ocekivano (jacu sminku cak i ne ukloni potpuno, narocito teske maskare). 
Pri uklanjanju ne iritira oci, nakon uklanjanja sminke koza je hidrirana i meka, nema crvenila i iritacija, cak i na dehidriranim i ostecenim delovima koze. 


Da li cu ponoviti kupovinu? Ne. I ako je zaista prijatna i blaga prema kozi Bioten Detox micelarna voda ima slabu moc uklanjanja sminke, narocito one jake/postojane. 

2 коментара:

  1. Nisam isprobala ovaj proizvod, nekako sam više naklonjena Garnierovoj micelarnoj vodi, ne znam ašto, ali proizvod kao proizvod ne deluje lose.

    https://aandymm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши