недеља, 23. септембар 2018.

Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Repair & Protect

Nije tajna da obozavam da isprobavam preparate za negu kose, kako vec duze vreme koristim Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Repair &  Protect regenerator, vreme je za recenziju.
Pantene regenerator dolazi u zlatnoj tubi od 200ml, pakovanje je funkcionalno i prakticno a izgleda veoma bogato. Cena proizvoda je oko 400din.


Regenerator je srednje gustine, odlicno se nanosi i lepo rasporedjuje po kosi, prijatnog i slatkastog mirisa je.


3 minute regenerator je namenjen brzom oporavku ostecene kose, da li je to moguce? Naravno da nije. Ali u roku od par minuta koliko regenerator drzite na kosi pruzice vam instant oporavak (nakon ispiranja kosa ce biti znatno meksa, lako cete je ocesljati, krajevi ce biti zagladjeniji...) Ne masti i ne otezava kosu, kosa se lako oblikuje i ostaje meka na dodir do sledeceg pranja... Kada imam vremena regenerator drzim i nesto duze od 3min i time malo pojacam efekat.
Da li proizvod vredi? Da, svakako da novac nije bacen, i pored sastava koji nije najbolji pruza solidan efekat, ali ako od ovog proizvoda ocekujete dubinsku negu i dugorocan efekat ovo nije proizvod za vas, jer ipak je to samo regenerator.



Da li bih ponovo kupila ovaj proozvod? Ne. I ako pruza lep efekat i praktican je kada nemate vremena da se posvetite kosi, ipak nije nista posebno u moru drugih slicnih proizvoda.

7 коментара:

  1. Odlična recenzija :) Imaju oni divne proizvode za kosu, volim njihove sampone pogotovo. Regeneratore ne koristim vise i kupujem samo maske. U sustini, sve drogerijske maske slican posao rade.:/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) I ja sam presla iskljucivo na maske, cena je manje vise ista a efekat daleko bolji.

      Избриши
  2. Odlična recenzija, moram isprobati.
    Molim te pogledaj moj blog nova sam: https://pinkpassionisfashion.blogspot.com/2018/09/how-to-style-white-shirt.html
    Hvala draga <3

    ОдговориИзбриши
  3. A zasto ga onda koristis duze vreme??
    Nisi navela sastav, sadrzi li silikone, npr?

    ОдговориИзбриши