петак, 14. септембар 2018.

Born Pretty Store cetkice za sminkanje

U danasnjem postu prenecu vam svoje utiske o proizvodima sa sajta Born Pretty Store, ovog puta kompletan paketic cine cetkice za sminkanje.


U prethodnom postu ste vec imale priliku da procitate recenziju cetkice na izvlacenje i cetkice za obrve, te cu danasnji post bazirati na novitetu, cetkicama za sminkanje ociju.

Cetkice mozete naruciti ovde 


Cetkica nikad dosta, zato uvek ubacim neku u porudzbinu, kako su prethodna iskustva sa cetkicama sa sajta Born Pretty Store odlicna, jedva sam cekala da mi stigne ovaj paket.


Sve Bonnie Choice cetkice dolaze odlicno upakovane. Svaka cetkica za oci dolazi u kutijici, umotana u najlon, drska cetkice je drvena, a dlake su prirodne. Sve zajedno ostavlja zaista odlican utisak.
Do sada nije ispala nijedna dlaka, nisu pustale boju pri pranju niti su promenile oblik.

Cetkice je moguce kupiti pojedinacno, ali i u setu, kada je cena nesto niza. 


Pufnasta cetkica za blend je nesto manja od Aurine, samim tim i preciznija. Izuzetno je meka i lepo stapa senke. Ja je koristim za zavrsno blendanje. Odlicna je za rad, lepo lezi u ruci, dlake se ne uvijaju pri radu. Odlicna je za dnevnu sminku.


Ravna cetkica za sencenje/nanosenje senke je veoma gusta, nezna, moze se koristiti za grubo nanosenje senke na kapak ali i za grublje blendanje. Sasvim fino nanosi i senku na donji kapak, pruzajuci 'zadimljeni izgled'. Tokom koriscenja nije izgubila oblik.


Ravna cetkica za nanosenje senke je znatno kracih dlaka od prethodne, omogucava veliku preciznost. Odlicna je za 'pakovanje'senke. Veoma je gusta i ne gubi oblik. Odlicna je i za nanosenje senke na donji kapak, za nesto intenzivniji izgled, ali i za hajlajt ispod obrve.


Mala (pencil) cetkica je zaista sjajna, veoma me je iznenadila. Do sada nisam imala ovakvu cetkicu u kolekciji, delovala mi je neupotrebljivo. Medjutim, zaista je korisna. Prvenstveno je koristim za nanosenje senke u unutrasnji ugao oka, za hajlajt ispod obrve ali se moze iskoristiti i za izuzetno precizno  nanosenje senke na donji kapak. 


Utisci o cetkicama su i vise nego pozitivni, zaista odlican set dovoljan za kompletno sminkanje ociju, te cu rado dodati jos koju cetkicu u kolekciju nekom prilikom.

2 коментара:

  1. Odlične su njihove četkice a cena ja baš, baš povoljna :) moram da pazarim još koju za oči :D Ova za blend izgleda baš lepo <3

    ОдговориИзбриши