уторак, 3. јул 2018.

Born Pretty Store makeup products


Da li volite online kupovinu? Meni je vrlo zanimljiva, pogotovo zato sto pruza mogucnost da probate stvari koje nisu dostupne kod nas.
Verujem da su kod online kupovine recenzije koje mozemo pronaci zaista korisne, te vam zato danas predstavljam makeup proizvode sa sajta Born Pretty Store.
https://www.bornprettystore.com

Pre nekog vremena dobila sam paket sa njihovom kolekcijom sminke Bonnie Choice.
Tecne ruzeve #3 Show Girl i #6 Human Nature, koje su jos nijanse dostupne mozete videti ovde/poruciti; Bonnie Choice Rose Gold pincetu za postavljanje vestackih trepavica, mozete je videti/poruciti ovde; i za kraj Bonnie Choice dvostranu cetkicu za obrve, mozete je videti/poruciti ovde.

Proizvodi su stigli odlicno zapakovani, u 
savrsenom stanju.


Kao neko ko obozava tecne ruzeve, recenziju cu zapoceti njima.

Ruzevi dolaze u elegantnoj crnoj kutijici, kutija je zasticena folijom, tako da ste sigurne da je proizvod nov. Izbor nijansi je dobar, prati sve aktuelne trendove. Samo pakovanje ruza je jednostavno, plasticno i funkcionalno, sadrzi 7g proizvoda. Aplikator je tanak i precizan, odlicno nanosi proizvod. Ruzevi su srednje gustine, odlicno pigmentovani, lepo se nanose. Potrebno im je nesto vise vremena da se osuse na usnama, pogotovo ako nanosite deblji sloj, u tom slucaju vrlo jednostavno mozete fiksirati ruz kamenim puderom. Ruzevi nemaju apsolutno nikakav miris, i to mi se izuzetno dopada. Jako su prijatni na usnama, ne suse usne, a postojanost je odlicna. U toku nosenja nisam imala nikakvih problema/iritacija. Boje su apsolutno predivne; #6 Human Nature je pravi hit, vrlo slicna NYX Embelishment, s tim da je #6 nesto toplija, vise je ljubicasta.
#3 Show Girl je predivna rozikasta/nude/boja mesa, jedna od onih za svaki dan i svaku priliku. U odnosu na Golden Rose tecni 03, Show Girl je topliji i ima manje roze u sebi.
Bicu iskrena i reci cu da sam pomalo bila nesigurna u vezi ruzeva, ne zbog njihovog izgleda vec zbog kvaliteta sastava, ali kada sam ih pogledala i probala nisam primetila nista drugacije u odnosu na mnoge druge brendove jeftinijeg cenovnog ranga tako da sam rado pocela da ih koristim, i na moje veliko iznenadjenje dobila gomilu pohvala za ove nijanse.

Sifre proizvoda; 
#42604-3, #42604-6




Bonnie Choice Rose Gold pinceta za aplikaciju vestackih trepavica je predivna, uzivo zaista izgleda luksuzno. Odlicno radi posao. Zaista koristan deo makeup pribora.

Sifra proizvoda;
#42981


Bonnie Choice dvostrana cetkica za obrve je vrlo prakticna, sa jedne strane je cesljic koji mozete zagladiti obrve, ali i rascesljati trepavice. Sa druge strane se nalazi cetkica za popunjavanje obrva, izradjena je od vestackih dlaka, vrlo je nezna i odlicno funcionise. Dolazi upakovana u najlon. Vrlo je precizna i jako lepo iscrtava/popunjava obrve, laksa mi je za rad od Aurine i lepse radi posao.

Sifra proizvoda;
#42515



Da li vam se dopadaju proizvodi? Mozete ih kupiti sa 10% popusta ako pri kupovini iskoristite kod  DFG1H10

Tecni ruz, Human Nature


Moram reci da sam veoma prijatno iznenadjena uslugom na sajtu, a jos vise odusevljena proizvodima, i rado bih probala jos mnogo njihovih proizvoda. Da li ste kupovale na ovom sajtu? 


#pr uzorak

2 коментара:

  1. Odlicna recenzija draga :) boje ruzeva su prelepe i super je makeup :* i ja sam narucila ovu pincetu za trepavice, mnogo mi je delovala slatko ;)

    ОдговориИзбриши