четвртак, 9. новембар 2017.

Avon Mark tecni mat ruzevi

Tecni ruzevi su vec nekoliko godina apsolutni hit, gotovo da ne postoji brend koji nije ih nije uvrstio u svoju ponudu, tako je i Avon ispratio taj trend i lansirao Mark tecne ruzeve.

Avon tecni ruzevi su lansiran nedavno, postoje u dve verzije, mat i sjajni. Njanse medju mat/sjajnim se razlikuju, ali su isto tako i vrlo slicne i idu od korektor nude do izuzetno tamne ljubicaste/bordo. Ukratko za svaciji ukus nesto, i sto se tice zavrsnice a i boje.


Pakovanje podseca na lak za nokte, malo, buckasto, kockasto, sadrzi 7ml proizvoda. Aplikator je vrlo dobro uradjen, ne kupi previse proizvoda, pri vrhu je blagi spic te se ruz moze izuzetno precizno nanositi. Cena ruzeva je 399din.


Nijanse koje sam odabrala su  Fabulosity i Whipped Latte. Nijanse su na fotografijama vrlo dobro ispale, Fabulosity je cista ljubicasta, odlicno se nanosi, dobro je pigmentovana, a u zavisnosti od boje vasih usana moze biti i pomalo drecava. 
Whipped Latte je 'korektor' nude, vrlo slicna GR VM 30. Kao i svaka takva nijansa vrlo nezgodna za nosenje a i nanosenje, ne trpi suve usne, a narocito ispucale. Dobro je pigmentovan. 



Ono sto ce mnogim devojkama biti razocarenje jesto to sto ovo nisu pravi mat ruzevi na kakve su navikle, nisu teski mat, a ni ekstremno postojani poput GR ili Aura. Ne, trajni su poput klasicnih kremastih ruzeva, a zavrsnica je poput Golden Rose Velvet Matte ruzeva, a da bi dosli do te zavrsnice potrebno je nekoliko minuta. Zbog toga su i prijatniji za nosenje i ne isusuju usne, sto je sada zimi vrlo vazno. 



Kako vam se cine, da li ste ih probale? 

Hvala na citanju.

Нема коментара:

Постави коментар