уторак, 17. октобар 2017.

Makeup Revolution Ultra Contour paleta

Konacno je na red dosao post o paleti za konturisanje koju koristim duze vreme, a post sam jos odavno najavila na Instagramu, ali nikako nisam stizala da napisem utiske...
Konacno sam odvojila vreme da uradim recenziju, i trudicu se da ne budem preopsirna i bespotrebno opisujem nijase (slike su verno ispale) i slicno.
Kao i obicno na samom pocetku generalije; Makeup Revolution proizvodi su od skoro dostupni u Srbiji, ali nisam sigurna da li nam je stigla i ova paleta. Paleta je izradjena od cvrste, sjajne plastike i izuzetno je funkcionalna unutra je prakticno ogledalo u velicini palete. Pakovanje sadrzi 13g proizvoda. 
Paleta sadrzi 8 razlicitih panova; 3 pudera za naglasavanje kontura, 3 hajlajtera, banana puder i kameni puder. Proizvodi su peceni/presovani. Velicina pana je pristojna te se proizvod relativno lako moze uzeti. 
Proizvodi su dobro/odlicno pigmentovani te su laki za rad, mogu se nadogradjivati, odlicno se blendaju i na licu izdrze radni dan.
Hajlajteri su peceni, odlicno pigmentovani, sva tri daju potpuno drugaciji efekat tako da ce svako pronaci odgovarajuc; beli je krupno mleveni, krupnije sljokice, izuzetno jako pigmentovan, pravi disko na licu... Svetlo bez, odgovara gotovo svima, posto se lepo stapa, dobro pigmentovan, dosta sitnije mleven u odnosu na beli, ali opet nije svilenkast...
Braonkasto/zlatni u zavisnosti od vaseg tena moze biti i bronzer/hajlajter, sitno je mleven.
Banana puder je veoma fino mleven, odlicno setuje korektor ispod ociju i nije preterano zut, ja sam vrlo svetla i odgovara mi, takodje sam ga probala na drugarici koja je nesto tamnija i njoj je bio odlican. Nije tezak i lepo se ponasa tokom nosenja. 
Puderi za konturisanje su dobro pigmentovani, mogu se nadogradjivati, lepo se nanose i blendaju. Postojani su. Ne stvaraju fleke ni pri nanosenju, a ni kada krenu da blede. 



Da li bih opet kupila ovu paletu? Da, jer je odnos cena/kvalitet odlican a paleta vrlo praktična. 

Hvala na citanju. 

Нема коментара:

Постави коментар