понедељак, 8. мај 2017.

Serical Latte maska za kosu

Ako me redovno pratite, imale ste priliku da procitate recenziju Serical Placenta maske ovde, a danas zelim da podelim sa vama iskustvo sa Latte maskom...
Pre svega, jos jednom cu reci da je Serical brend iz Italije, a ove maske mozete kupiti uglavnom na pijaci ili po manjim parfimerijama. Cena je smesna, uzimajuci u obzir kolicinu proizvoda, oko 400din za 1000ml.
Latte je maska na bazi mlecnog proteina, mada on nije u velikoj kolicini u proizvodu. Kao i Placenta, redja je, tako da se lako rasporedjuje po kosi. Ima predivan miris koji je isti kao Milky karamele, i miris se neko vreme nakon ispiranja zadrzi u kosi. Maska je pre svega namenjena tretiranoj kosi.
Masku drzim oko sat vremena na kosi, i ako je napisano pet minuta, jer duzim drzanjem kosa bolje iskoristi masku i efekat je bolji. Nakon maske kosa je premeka, lako se rasceslja, krajevi su umireni a kosa nije otezana.
Moja kosa nije tretirana, osim Still gela za posvetljivanje kose koji sam stavljala pre par meseci, povremeno je peglam, ali je u isto vreme i dobro negujem tako da nije ostecena.
Ovo nije maska koja ce uciniti cudo unistenoj kosi, tu ipak makaze moraju raditi svoje, jer ni najskuplje maske kod takvog stanja nisu svemocne, ali je dobra za normalnu kosu (sa malo suvim krajevima). 
Da li bih je ponovo kupila? Da, zato sto je efekat odlican kao i kod Placenta maske, ali za razliku od nje, ova predivno mirise.
Ako nekad naidjete na nju, preporucujem da kupite jer cete biti zadovoljne odnosom cena/kvalitet...
U nastavku mozete videti i detaljan sastav.




Hvala sto citate.

2 коментара: