среда, 31. јул 2019.

Garnier dvofazna micelarna voda

Zdravo svima, micelarne vode nisu nikakva novost, ali razne njihove varijacije jesu.
Prva micelarna voda koju sam kupila/probala bila je Garnier, obicna sa rozim cepom. Dugo je nisam menjala, tada i nije bio neki izbor drogerijskih micelarnih, a i ona mi je savrseno odgovarala tako da nisam imala potrebe da je menjam.
Medjutim, kako su krenule da se pojavljuju nove vode, novi brendovi, pocela sam da isprobavam i druge.


Poslednja koju sam pocela da testiram je ponovo Garnier, ali nesto drugacija verzija. Pakovanje je isto kao i kod regularne, cena nesto malo veca u odnosu na onu sa rozim cepom. Pakovanje je od 400ml.


Po cemu je ova Garnier micelarna voda drugacija? Dvofazna je, sadrzi ulje (arganovo) te mnogooo lakse skida i tesku sminku, vodootpornu maskaru, tecne mat ruzeve...
Nije potrebno da preterano trljate lice, narocito podrucije oko ociju, lako skida sminku, te necete iritirati kozu. Na pakovanju je navedeno da je namenjena osetljivoj kozi i da ne ostavlja masni trag na licu, sa cim se ne bih slozila. Lice nakon upotrebe nije totalno masno, ali postoji neki tezi osecaj na licu, jednostavno kao da koza nije potpuno cista.
Pre upotrebe je potrebno da je promuckate kako bi se sve sjedinilo.


I ako mnoge devojke ne praktikuju umivanje lica nakon koriscenja micelarne vode, ja ipak to radim, a i vama to savetujem pogotovo kada je rec o ovoj dvofaznoj, kako vam ulje eventualno ne bi zapusavalo pore i izazivalo bubuljice.

Da li bih je ponovo kupla? Da, jer mi sa lakocom skine sminku, a kada je na akciji vrlo je povoljna.
Da li korisrite Garnier micelarne vode? 



Нема коментара:

Постави коментар