недеља, 9. децембар 2018.

Creightons proizvodi za negu tela

U prethodnom postu ste imale priliku da procitate utiske o Creightons proizvodima za kosu, a u danasnjem postu cu vam predstaviti proizvode za negu tela...


Vreme je praznika, a ovi sareni i mirisljavi proizvodi su ujedno i jedan od mojih predloga kako obradovati drage osobe... vec vam je jasno, dopadaju mi se.

Krenucu od mog favorita Vanila & Macadamia kreme za ruke; krema dolazi u klasicnoj tubici od 100ml. Miris je apsolutno predivan, pravi zimski, asocira na kolace, zamirise celu sobu a na rukama se zadrzava dok ih ne oprete.
Sama formula kreme je dobra, lepo se razmazuje, brzo upija i sto je najvaznije odlicno neguje cak i moje izuzetno suve ruke. Nema koga njen miris nije ocarao...



Creightons Mango & Papaya piling za telo dolazi u prakticnoj tubici od 250ml. Formula je odlicna, lepo se razmazuje, piling zrnca su izuzetno sitna tako da je piling pogodan i za osetljivu kozu ili svakodnevno koriscenje. Odlicno radi posao, te kozu ostavlja mekom i brz suvih delova.
Ima lep i prijatan vockast miris koji se malo zadrzi na kozi nakon tusiranja...


Sledeci na redu je Mango & Papaya losion za telo. Ono sto mi se veoma dopada i nije tako cesto kod losiona na nasem trzistu jeste doziranje na pumpicu, vrlo prakticno. Pumpica fantasticno funkcionise i lepo dozira proizvod. Pakovanje sadrzi 400ml proizvoda. Losion je srednje gustine, lepo se razmazuje, prijatnog i osvezavajuceg je mirisa. Koza brzo upija losion, sto mi je veoma bitno, jer mrzim da cekam a pogotovo kada zurim... Nakon depilacije/brijanja ne izaziva crvenilo i peckanje na kozi, sto je vrlo vazno za nas sa osetljivom kozom.


I za kraj tu je Creightons Raspberry & Pomegrante kupka/gel za tusiranje. Proizvod dolazi u klasicnom/funkcionalnom pakovanju od 500ml. Gel je redje formule, lepo se nanosi i stvara blagu penu. Miris gela je preeedivan, poput gumenih bombona i zadrzava se na kozi neko vreme nakon tusiranja... Gel ne isusuje i ne iritira osetljivu kozu.


Zaista obozavam ove proizvode, nijedan me nije razocarao, a zbog predivnih mirisa pravo je uzivanje koristiti ih tokom ovih hladnih dana. Pakovanja su jednostavna, ali vrlo lepa, sarena, vesela i kao takva sjajan izbor za poklon.

Koji su vasi Creightons favoriti?

2 коментара: