среда, 21. новембар 2018.

Oriflame SkinPro aparat za ciscenje lica

Tema danasnjeg posta ce biti nega lica, ali jednim delom ovo nece biti tipicna recenzija jer je proizvod koji recenziram aparat za ciscenje lica, Oriflame SkinPro.

Nega lica je za vecinu zena izuzetno vazna, bez obzira na starosnu dob, svakoj kozi je potrebna odredjena nega... 
Oriflame SkinPro je aparat koji mogu koristiti svi, bez obzira na starosnu dob i tip koze, a kako se cetke lako menjaju, aparat se moze i deliti.



Cena aparata varira od kataloga do kataloga 3000-5000din, cetke se menjaju i dostupne su po ceni od oko 800din za pakovanje od 2kom, mozete birati izmedju cetke za dubinsko ciscenje i cetke za svakodnevno koriscenje.


Upotreba aparata je vrlo jednostavna, odaberete omiljenu umivalicu, pokvasite cetku/lice ukljucite aparat na zeljenu brzinu i uzivate. Ono sto je fantasticna stvar jeste da aparat ima tajmer, 1min i onda se gasi.


Razlika izmedju cetke za dubinsko odnosno svakodnevno ciscenje nije velika ali ako imate osetljivo lice ili suvu kozu onda ipak cetku za dubinsko ciscenje koristite oprezno (predvidjeno je da se koristi 1, 2 puta nedeljno). Aparat nije bucan i radi na baterije. Cetku je potrebno promeniti na tri meseca. Kada kupite aparat u kompletu dobijate postolje za odlaganje, baterije, cetku za svakodnevno ciscenje i plisanu torbicu za putovanje. 


Obe cetke fantasticno rade posao, osim sto izuzetno lepo ciste lice, prija i osecaj masaze.
Nakon upotrebe aparata koza je meka, blistava, nema suvih delova i lice je odmah spremno za sledeci korak nege. Moram reci da je aparat pravo osvezenje nakon teske sminke.
Da li se primeti razlika u ciscenju u odnosu na standardno umivanje (bez aparata, rucnih cetkica)? Da, ciscenje je znatno temeljnije a koza vidljivo lepsa i blistavija, te se broj bubuljica smanjio.


Da li aparat ima mane? Pri radu ne, ali je sam aparat uglavnom skup (retko kada je na dobrom snizenju), cetke i baterije se moraju redovno menjati te je samim tim i to dodatni trosak.

Da li koristite slicne spravice za negu lica? Kakva su vam iskustva?

Нема коментара:

Постави коментар