понедељак, 26. децембар 2016.

I Heart Makeup Parental Advisory paleta

I ako nisam preterano zadovoljna fotografijama, ipak sam odlucila da napisem post o trenutno omiljenoj paleti. Veoma mi se dopada a zasto, videcete u nastavku.


I Heart Makeup sminka se ne moze naci kod nas, a kako me je ova paleta odusevila, veoma mi je zao zbog toga. Cena palete je 10e. Sadrzi 36 lako uklopivih nijansi ukupne tezine 28g, sto znaci malo jace od 0,7g po nijansi, sto smatram za pristojnu kolicinu obzirom na to da su gotovo sve nijanse odlicno pigmentovane, lako se blendaju, nadogradjuju, dobro stoje i bez baze i ne skupljaju se u pregibu. Paleta je izradjena od cvrste plastike, sa zaniljivom 'animiranom' slikom, ne znam kako bih to nazvala, ali kada okrecete paletu menja se i slika, te fleke nestaju, slova dobijaju belu, odnosno crnu pozadinu... Paleta je upakovana u obicnu kartonsku kutijicu na kojoj su generalije poput; gramaze, sastava, nijansi, proizvodjaca...





A unutar palete je skriveno ogromno ogledalo velicine same palete koje me je bas iznenadilo i obradovalo. Zaista je odlicno i prakticno. Takodje su tu i dva sundjerasta aplikatora.
Boje ne bih posebno opisivala, jer su fotografije sto se tice nijansi ispale verne, ali mozda nisu preterano ostre. Nijanse su prilagodjene pre svega dnevnim kombinacijama, s tim da postoji i 8 nijansi koje mogu obogatiti izgled i sminku prilagoditi veceri, te je iz tog razloga paleta odlicna za putovanja. Kako ne bih preterano pisala bespotrebno, mislim da je najbolje da vas prepustim fotografijama, pa da same odlucite da li je zelite ili ne? :) 

Sve fotografije su snimljene na dnevnom svetlu:




















Hvala na citanju.

Нема коментара:

Постави коментар