субота, 16. јун 2018.

Galaxy Purple Dream/ Galaxy Top Coat

Alexandar Cosmetics je ove godine napravio ogroman 'bum' sajamskim novitetima. Jedan od noviteta jesu i Galaxy lakovi za nokte. Izbor boja je zaista neverovatan, tako da nije lako odoleti im. Kako mi u kolekciji lakova manjka ljubicastih tonova a Llums top coat (o kojem sa pisala ovde) sam potrosila, odlucila sam se da Galaxy kolekciju zapocnem lakom Purple Dream i zavrsnim sjajem.

Do sada na blogu nisam pisala o lakovima i proizvodima namenjenim noktima, izuzev tc-a koji sam prethodno pomenula, obzirom da sam dugo vremena imala nadogradnju, a zatim dugo oporavljala nokte od iste. 


Galaxy proizvode sam koristila za nadogradnju noktiju ( gelove u boji, osnovni gel...) i bila sam prezadovoljna, tako da sam verovala da cu i lakovima biti jednako zadovoljna. I nisam pogresila.
Lakovi dolaze u jednostavnoj, elegantnoj bocici, staklo je deblje tako da dobro podnosi padove... Cena lakova je 250din i pakovanje sadrzi 12ml proizvoda. Napravljeni su u Italiji. Cetkica je sira, ne ostavlja linije.


Purple Dream je divna kremasta, drecavo ljubicasta nijansa. Fantastican je za leto. Lepo se nanosi, punu pokrivenost daje iz dva sloja. Ne puca i ne ljuska se. Postojanost mu je odlicna.
Top Coat je retke formule. Potrebno je da sacekate da se lak na koji ga nanosite  malo osusi kako vam ne bi ostajale linije. Sjaj koji pruza je lepsi od Llums-ovog. Nokti su potpuno suvi nakon pola sata. Ne puca i ne povlaci lak. Za sada mi se nije zgusnuo, a potrosila sam 1/4 bocice. Kako je lak redji, ne treba zahvatati previse cetkicom kako se lak ne bi slivao.

Da li ste vi probale Galaxy lakove za nokte, koja nijansa je vas favorit? 

2 коментара:

  1. Prelepa boja, prava prolećna/letnja. :) jako je vesela i asocira me na jorgovan :) nisam probala do sada njihove lakove.

    ОдговориИзбриши